Contact

Je hebt mijn aanbod bekeken en bent er uit wat je zou willen, en hebt toch nog een paar vragen voordat je beslist. Of je bent er nog niet uit en wilt graag overleg.
Dan kunnen we eerst telefonisch afspreken. En omdat ik telefonisch slecht bereikbaar ben, als ik in gesprek ben neem ik niet op bijvoorbeeld, is er de mogelijkheid om een telefonische afspraak in te plannen.

Neem contact op met Henk Hiemstra of plan een afspraak in met een positief provocatieve coach

Je kunt kiezen uit een aantal tijden die vervolgens in mijn agenda ingepland word. Zelf krijg je een bevestigingsmail. Ik neem dan op het ingeplande tijdstip contact met je op.

In een daaropvolgend gesprek proberen we samen helder te krijgen wat het probleem is en welke mogelijkheden voor vervolg er zijn. Dat vervolg kan bij mij zijn of ik kan een advies geven waar je terecht zou kunnen. Soms zijn er twee gesprekken nodig om dat helder te krijgen.

Zelf houd ik erg van al wandelend zaken te bespreken maar soms is dat niet praktisch, als ik ook aantekeningen wil maken bijvoorbeeld. Of iets wil uitleggen aan de hand van tekeningen. Dus ook dat bespreken we vooraf hoe en waar we elkaar ontmoeten.

Wil je vooraf telefonisch overleggen?

Plan dan hieronder een afspraak in:

Liever een bericht sturen?

Dat kan uiteraard ook, vul het formulier hiernaast in etc.

Contactformulier