Provocatief coachen

 

Frank Farrelly

De grondlegger is Frank Farrelly, die opgroeide in Ierland en als psychotherapeut oa werkte met Carl Rogers. De Rogeriaanse en psycho-analytische aanpak leverden echter veel te weinig resultaat op naar zijn zin en hij ontwikkelde een eigen methodiek. Echte betrokkenheid (warmte) en jezelf laten zien (contact), overdrijving (humor) en directheid (uitdaging) zijn daar de basis-ingrediënten van.

 

Werkt het?

Resultaat van de provocatieve aanpak, met warmte/contact, humor en uitdaging, is vaak verwarring. De coach zal geen oplossing aandragen, de aanpak is er op gericht dat u zelf besluit tot welke oplossing u komt. Het roept uw eigen kracht weer op. Het principe dat werkt is vergelijkbaar met “trek de ezel aan zijn staart en hij gaat vooruit”.

De ervaring is dat het vaak in korte tijd resultaat oplevert.

 

Zelf ervaren?

Prijzen per sessie (max 60 min):  € 75,- incl BTW (21%)

 

Zelf leren?

In overleg bied ik workshops aan om de basistechnieken te ervaren en te leren. Dit kan voor kleine en grotere groepen. Bij grote groepen werk ik samen met de verschillende Provocatief Coaches uit de regio, Jeroen Stek, Jan Veenstra, Dicky IJbema en Ton Kemp. Of neem deel aan de jaarlijkse Summerschool Positief Provocatief Coachen bij Maarsingh en van Steijn in Leeuwarden. (zie flyer)

 

Meer informatie? Neem contact op.

© Trochdrave 2015 | Ontwerp en uitvoering RUDI. vormgeving en kunst